WELKOM

Welkom in Dephora, een magisch land hier ver, heel ver vandaan en vol gevaren. Je staat op het punt je in te schrijven op Dephora's bekendste school, Dephora High! Ieder die zijn kinderen hier inschrijft krijgt volledige garantie een getraind krijger terug te krijgen zodra de desbetreffende leerling zich jarenlang bewezen heeft en afgestuurd is. Denk hier echter wel goed over na. Je zult vele gevaren moeten trotseren op de quests die je het leven zouden kunnen kosten.
Toch geïnteresseerd? Waar wacht je nog op!
Updates
00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
Links
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Faceclaims

Map

Teachers

Hall of fame

Staff
Lady Noir
Administrator
Stuur PBProfile
Royalrose
Administrator
Stuur PBProfile
Season
15°C tot 28°C

De zomer is aangebroken in Dephora en de temperaturen schieten omhoog! Wat ben jij van plan in je vrije uren? Je zou lekker naar het strand kunnen gaan, of met je zonnehoed op een rondje door de winkelstraten. Als je maar op let dat je je huiswerk niet vergeet!
Current Champions
???
Female Champion
???
Male Champion
AffiliatesLinkpartners worden met Dephora-High?
Neem contact op met Lady Noir!

Credits
Als basis voor de layout is de skin van The Captain Knows Best gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Lady Noir. Ook het onderwerp, verzonnen door Royalrose en Lady Noir - of spin-offs daarvan dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden op welke manier dan ook.

Bespeelbare wezens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bespeelbare wezens

Bericht van Lady noir op do feb 04, 2016 8:02 pm

Bespeelbare wezens
Dephora High is een fantasy RPG, er is dus best wel veel mogelijk. Qua wezens die je kunt bespelen is er immers wel een vaste lijst waar je uit kunt kiezen.

FAIRY

Feeën zijn gevleugelde wezens wiens vleugels kunnen variëren in kleur, vorm en grootte. In tegenstelling tot sommige feeën in films zijn deze wel gewoon even groot als een gemiddeld mens.
ELF

Elven zijn een behendigere variant van de mens met punt oren. Ze zijn over het algemeen erg lenig en pikken sneller dingen op.

SHAPESHIFTER

Een mens met de mogelijkheid zich in één dier te veranderen. Mytische dieren zijn toegestaan (draken niet!). Je beschikt over de algemene behendigheden van jou dier als je in dat dier veranderd bent.

ANTHRO

Anthro's zijn dieren met vele menselijke trekjes zoals spraak, het lopen op twee benen en een menselijke gedachtegang. Dit kunnen allerlei soorten dieren zijn. Beren, vogels, vossen, wolven, reptielen, noem maar op.   

FAUNUS

Faunus' zijn half mens, half dier. Een Faunus mag uiterlijke en innerlijke kenmerken bevatten van één diersoort. Denk hierbij aan kattenoren, zwemvliezen, kieuwen, whatever.  

Gezien dit een fantasy RPG is, zijn kleine, bijzondere trekjes zoals het veranderen van oogkleur, het oplichten van markings, etc wel gewoon toegestaan. Zolang je deze maar allemaal in je karakterkaart verwerkt. Wordt deze gewoon geaccepteerd zijn de bijzonderheden die je voor je karakter verzonnen hebt gewoon toegestaan. Zo niet, dan wordt dat aan je gemeld en dien je je karakter kaart aan te passen tot deze wel geaccepteerd is.
Laatst aangepast door Fairy Noir op za feb 13, 2016 8:21 pm; in totaal 1 keer bewerkt

_________________
You need to let it go
I was in my zone before you came along,
Now I'm thinking maybe you should go ♥️

avatar
Rank :
Founder
(Nick)name :
Pannekoek
IC posts :
0
Characters :
Luna ♀ [SHIFTER]
Leorina ♀ [ELF]
Special Awards :

Profiel bekijken http://dephora-high.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum