WELKOM

Welkom in Dephora, een magisch land hier ver, heel ver vandaan en vol gevaren. Je staat op het punt je in te schrijven op Dephora's bekendste school, Dephora High! Ieder die zijn kinderen hier inschrijft krijgt volledige garantie een getraind krijger terug te krijgen zodra de desbetreffende leerling zich jarenlang bewezen heeft en afgestuurd is. Denk hier echter wel goed over na. Je zult vele gevaren moeten trotseren op de quests die je het leven zouden kunnen kosten.
Toch geïnteresseerd? Waar wacht je nog op!
Updates
00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
Links
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Faceclaims

Map

Teachers

Hall of fame

Staff
Lady Noir
Administrator
Stuur PBProfile
Royalrose
Administrator
Stuur PBProfile
Season
15°C tot 28°C

De zomer is aangebroken in Dephora en de temperaturen schieten omhoog! Wat ben jij van plan in je vrije uren? Je zou lekker naar het strand kunnen gaan, of met je zonnehoed op een rondje door de winkelstraten. Als je maar op let dat je je huiswerk niet vergeet!
Current Champions
???
Female Champion
???
Male Champion
AffiliatesLinkpartners worden met Dephora-High?
Neem contact op met Lady Noir!

Credits
Als basis voor de layout is de skin van The Captain Knows Best gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Lady Noir. Ook het onderwerp, verzonnen door Royalrose en Lady Noir - of spin-offs daarvan dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden op welke manier dan ook.

Het is nu za nov 17, 2018 8:25 pm


 • THIS IS OUR STORY

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Enter Dephora

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Dephora High


  Dephora High, de bekendste school van heel Dephora. Eenmaal ingeschreven is er geen weg meer terug. You either graduate or you'll die trying, is het motto waar zich op de school aan gehouden wordt. Dephora High bevind zich op een groot terrein wat bestaat uit verschillende gebouwen. Zo heb je de dorms, arena, gebouwen voor de schoolclubs, de eetzaal en natuurlijk de klaslokalen.

  0 Topics
  0 Berichten

 • North


  Het noorden van Dephora is voor een deel bedekt met sneeuw en is dan ook in elk seizoen het gebied met de laagste temperatuur. Natuurlijk zal deze in de zomer wat hoger zijn dan in de winter.

  0 Topics
  0 Berichten

 • East


  Het Oosten van Dephora bestaat grotendeels uit bergachtig gebied, met hier en daar wat uitzonderingen. Zo zijn er ook enkele bossen en andere gebieden te ontdekken.

  0 Topics
  0 Berichten

 • South


  Het zuiden van Dephora is groen, levendig en heeft bovenal de hoogste temperatuur. Kleine stroompjes water, afkomstig uit het westen stromen door de groene bossen en velden en vormen zo een drinkwaterbron voor al het leven daar.

  0 Topics
  0 Berichten

 • West


  Het westen van Dephora bestaat voornamelijk uit water. Veel meren, rivieren en moerassen zijn hier te vinden. Ook ligt er een groot deel van het gebied ondergronds. Hoe dat precies kan is niemand ooit echt duidelijk geworden, maar men verzint hier zo zijn verhalen over.

  0 Topics
  0 Berichten

 • Who's online?

 • Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast
  Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 41. Dit aantal is bereikt op ma jan 01, 2018 8:23 pm.

  Actieve leden: Geen

  AdministratorModeratorEditorStoryteller
  Alle gebruikers hebben in totaal 335 berichten geplaatst
  We hebben 13 geregistreerde gebruikers
  De nieuwste gebruiker is Ravenshood
  • Nieuwe berichten
   Nieuwe berichten
  • Geen nieuwe berichten
   Geen nieuwe berichten
  • Forum is gesloten
   Forum is gesloten