WELKOM

Welkom in Dephora, een magisch land hier ver, heel ver vandaan en vol gevaren. Je staat op het punt je in te schrijven op Dephora's bekendste school, Dephora High! Ieder die zijn kinderen hier inschrijft krijgt volledige garantie een getraind krijger terug te krijgen zodra de desbetreffende leerling zich jarenlang bewezen heeft en afgestuurd is. Denk hier echter wel goed over na. Je zult vele gevaren moeten trotseren op de quests die je het leven zouden kunnen kosten.
Toch geïnteresseerd? Waar wacht je nog op!
Updates
00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
Links
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Faceclaims

Map

Teachers

Hall of fame

Staff
Lady Noir
Administrator
Stuur PBProfile
Royalrose
Administrator
Stuur PBProfile
Season
15°C tot 28°C

De zomer is aangebroken in Dephora en de temperaturen schieten omhoog! Wat ben jij van plan in je vrije uren? Je zou lekker naar het strand kunnen gaan, of met je zonnehoed op een rondje door de winkelstraten. Als je maar op let dat je je huiswerk niet vergeet!
Current Champions
???
Female Champion
???
Male Champion
AffiliatesLinkpartners worden met Dephora-High?
Neem contact op met Lady Noir!

Credits
Als basis voor de layout is de skin van The Captain Knows Best gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Lady Noir. Ook het onderwerp, verzonnen door Royalrose en Lady Noir - of spin-offs daarvan dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden op welke manier dan ook.

Classes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Classes

Bericht van Lady noir op zo feb 07, 2016 5:12 pm

Classes
Op Dephora High zijn de leerlingen ingedeeld in Classes. Je eigen Class heb je al besloten wanneer je aankomt op de school, en naast de lessen die iedereen moet volgen houd je je vooral met het trainen in die Class bezig.

Op dit moment zijn er vijf Classes om uit te kiezen, die ieder aangegeven worden met een kleurtje. Dat kleurtje betekend niet persé iets bijzonders, maar het is makkelijk te gebruiken in updates en andere dingen.

Archer
Swordfighter
Rider
Gunner
Rogue


Archer: De wezens die voor deze Class kiezen gaan aan de slag met de pijl en boog. Precisie en concentratie is waar het hier om gaat. Je wilt natuurlijk altijd je vijand op de meest gunstige plekken raken in een gevecht.

Swordfighter: Deze Class zal de kunst van het zwaardvechten gaan beoefenen. Als andere mensen het doen lijkt het misschien makkelijk, maar zelf een zwaard kunnen beheersen is een hele opgave.

Rider: Riders gaan aan de slag met de draken van Abington en zullen hierop leren rijden, vliegen en deze leren te gebruiken in een gevecht. Een draak heeft natuurlijk een eigen wil, dus heel makkelijk zal het niet gaan. MAX. 4

Gunner: Deze wezens zullen zich gaan trainen in het gebruik van vuurwapens. Dit is een van de Classes die wordt onderschat. Met enkel de trekker overhalen kom je er niet. Er komt veel meer bij kijken dan dat.

Rogue: Als laatst hebben we de Rogue's. Deze wezens worden getraind in het gebruiken van een of twee messen tijdens het vechten. Ook zijn ze snel en behendig en zeer goed in het ontwijken van aanvallen, mede doordat de bescherming die ze dragen meestal minder zwaar is dan dat van bijvoorbeeld Swordfighters.

De Classes hebben geen maximum aantal wezens, behalve de Riders. Een Rider kun je enkel bespelen door mee te doen aan evenementen die gehost worden door de spelleiding en die te winnen. Het karakter waarmee je meedoet mag dan gewoon overstappen van Class, mocht hij/zij winnen. Actieve leden maken meer kans! Overstappen op andere Classes dan Rider is niet zomaar toegestaan en ook enkel te winnen als prijs. Is dit niet het geval en wil je toch overstappen, neem dan contact op met het team.

Classes hebben op dit moment geen leraren. Trainingstopics worden nu gewoon geopend door de spelleiding met een NPC leraar. Misschien dat hier later nog verandering in kan komen als de site lekker loopt._________________
You need to let it go
I was in my zone before you came along,
Now I'm thinking maybe you should go ♥️

avatar
Rank :
Founder
(Nick)name :
Pannekoek
IC posts :
0
Characters :
Luna ♀ [SHIFTER]
Leorina ♀ [ELF]
Special Awards :

Profiel bekijken http://dephora-high.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum