WELKOM

Welkom in Dephora, een magisch land hier ver, heel ver vandaan en vol gevaren. Je staat op het punt je in te schrijven op Dephora's bekendste school, Dephora High! Ieder die zijn kinderen hier inschrijft krijgt volledige garantie een getraind krijger terug te krijgen zodra de desbetreffende leerling zich jarenlang bewezen heeft en afgestuurd is. Denk hier echter wel goed over na. Je zult vele gevaren moeten trotseren op de quests die je het leven zouden kunnen kosten.
Toch geïnteresseerd? Waar wacht je nog op!
Updates
00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
Links
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Faceclaims

Map

Teachers

Hall of fame

Staff
Lady Noir
Administrator
Stuur PBProfile
Royalrose
Administrator
Stuur PBProfile
Season
15°C tot 28°C

De zomer is aangebroken in Dephora en de temperaturen schieten omhoog! Wat ben jij van plan in je vrije uren? Je zou lekker naar het strand kunnen gaan, of met je zonnehoed op een rondje door de winkelstraten. Als je maar op let dat je je huiswerk niet vergeet!
Current Champions
???
Female Champion
???
Male Champion
AffiliatesLinkpartners worden met Dephora-High?
Neem contact op met Lady Noir!

Credits
Als basis voor de layout is de skin van The Captain Knows Best gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Lady Noir. Ook het onderwerp, verzonnen door Royalrose en Lady Noir - of spin-offs daarvan dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden op welke manier dan ook.

Plot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Plot

Bericht van Lady noir op di jan 26, 2016 6:09 pm

Over de school zelf
 
Deze RPG speelt zich af op de bekendste school in Dephora: Dephora High! Iedereen die slaagt voor de toelaatings beproeving in zijn of haar gewenste Class is welkom om zich te voegen bij Dephora's best getrainde strijders en ieders redders in nood. Dat je nu bent toegelaten wil echter niet zeggen dat je gegarandeerd zult slagen om je te kunnen voegen bij het koninklijke leger van Koning Reeve Armundus II, rijkdom, gegarandeerde veiligheid en eer aan jou familie inbegrepen. Nee, dat is enkel voor de beste weggelegd. Ondanks dat er zeer veel verwacht wordt van de leerlingen op deze school vergeten sommige bewoners dat de studenten ook gewoon nog kinderen zijn. Zou het deze kinderen lukken de vrede in het land te bewaren?

RANGEN SYSTEEM
Op Dephora High worden leerlingen tussen de 14 en 25 jaar toegelaten. Elk karakter dat je hier aanmaakt begint met zijn/haar eerste dag op school. Het hele schooljaar door kunnen er dus nieuwe leerlingen binnenstromen. Op deze school wordt er gewerkt met een rangen systeem van A t/m E, waarin E de laagste rang is die nieuwelingen krijgen toegewezen. Geslaagde leerlingen hebben de rang A+ en docenten hebben de rang S. De S rang is een uitzondering in het rangen systeem, speciaal voor de docenten omdat die uiteindelijk toch wel een hogere rang hebben dan een geslaagde leerling. Bepaalde klassen worden gebaseerd op rang, terwijl andere klassen voor elke rang zijn. Een rang omhoog kun je doen door middel van het doen en voltooien van Quests (lees hier meer over in het Quest board).

DRAKEN
Draken zijn als goden voor de meeste bewoners van Dephora. Je ziet ze zelden, maar als je er een ziet zou dit je geluk in de liefde, je toekomst of je rijkdom kunnen brengen. Dit is waarom enkele ook gefocust zijn op het vangen en doden van draken. Ze geloven dat als je er elke dag naar zou kunnen kijken, je iedere dag geluk zult hebben. Het bijzondere van Dephora High is dat ze beschikken over wel vijf draken! Al sinds de school bestaat is het traditie dat er vier Riders zijn, iedere draak aan één van de Riders toebehorend. Gezien het vertrouwen winnen en het besturen van een draak niet zomaar iets is wordt je niet zomaar een Rider. De vijf draken die Dephora High op dit moment bezit:
OWNED BY: Vyndi Montgomery

Acnologia, "black dragon of the apocalypse", is de draak van schoolhoofd en teacher Vyndi en dient alleen door haar bereden te worden.

OWNED BY: x

Crystal is een witte, vrouwelijke luchtdraak met pastelkleurige onder tinten. Ze is de kleinste van alle draken op de school, maar dat maakt haar sneller dan gemiddeld.

OWNED BY: x

Glaciem is een blauwe, mannelijke water draak. Zijn schubben hebben verschillende kleuren blauw en hij kan zeker tien minuten onder water blijven.

OWNED BY: x

Ignis is een grotendeels rode, mannelijke vuurdraak met verschillende tinten rood en oranje tussen zijn schubben. Hij is hittebestendig en beschikt zelf over het spuwen van vuur.

OWNED BY: x

Hyacinthinum is een paarse, vrouwelijke gif draak met blauwe vleugels die veel weg hebben van dat van een vlinder. Ze is in staat verschillende soorten dodelijk gif te spuwen.

Wanneer een karakter tot Rider gekozen wordt mag hij/zij een van de beschikbare draken uitkiezen. Van de leerling wordt dan verwacht dat hij/zij de zorg van de draak volledig op zich neemt.

LESSEN
De lessen van de leerlingen worden beïnvloed door hun Class. Op dit moment zijn er een paar lessen gekozen om mee te beginnen, maar zodra de site groeit zullen er zeker meer lessen bijkomen die de leden zelf kunnen voorstellen. De lessen op dit moment zijn:
- Planning/tactiek (voor het maken van plannen voor het aanpakken van quests) Door: X
- Taal (want lezen en schrijven is toch ook wel handig) Door: X
- Schieten (op een doel voor de Archers en Gunners) Door: X
- Gevecht (voor de Swordfighters en Rogues) Door: X
- Het omgaan met draken (Riders) Door: X

Leraren voor de lessen zijn van harte welkom. Mocht je hier interesse voor hebben zou je jou karakter daarvoor aan kunnen melden. Mochten er geen leraren komen voor een vak zal de leraar een NPC karakter worden bespeeld door het "NPC" account, zodat de lessen toch nog door kunnen gaan.

_________________
You need to let it go
I was in my zone before you came along,
Now I'm thinking maybe you should go ♥️

avatar
Rank :
Founder
(Nick)name :
Pannekoek
IC posts :
0
Characters :
Luna ♀ [SHIFTER]
Leorina ♀ [ELF]
Special Awards :

Profiel bekijken http://dephora-high.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum