WELKOM

Welkom in Dephora, een magisch land hier ver, heel ver vandaan en vol gevaren. Je staat op het punt je in te schrijven op Dephora's bekendste school, Dephora High! Ieder die zijn kinderen hier inschrijft krijgt volledige garantie een getraind krijger terug te krijgen zodra de desbetreffende leerling zich jarenlang bewezen heeft en afgestuurd is. Denk hier echter wel goed over na. Je zult vele gevaren moeten trotseren op de quests die je het leven zouden kunnen kosten.
Toch geïnteresseerd? Waar wacht je nog op!
Updates
00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
Links
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Faceclaims

Map

Teachers

Hall of fame

Staff
Lady Noir
Administrator
Stuur PBProfile
Royalrose
Administrator
Stuur PBProfile
Season
15°C tot 28°C

De zomer is aangebroken in Dephora en de temperaturen schieten omhoog! Wat ben jij van plan in je vrije uren? Je zou lekker naar het strand kunnen gaan, of met je zonnehoed op een rondje door de winkelstraten. Als je maar op let dat je je huiswerk niet vergeet!
Current Champions
???
Female Champion
???
Male Champion
AffiliatesLinkpartners worden met Dephora-High?
Neem contact op met Lady Noir!

Credits
Als basis voor de layout is de skin van The Captain Knows Best gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Lady Noir. Ook het onderwerp, verzonnen door Royalrose en Lady Noir - of spin-offs daarvan dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden op welke manier dan ook.

Quests

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Quests

Bericht van Lady noir op wo mei 25, 2016 1:22 pm

Quests
 Op Dephora High kunnen de leerlingen van rang verhogen door middel van quests. Deze quests zijn te vinden op het Bulletin Board en te claimen in het claim topic. Nieuwe quests zullen eens in de zoveel tijd verschijnen op het Bulletin Board, wie het eerst komt wie het eerst maalt. De meeste quests zijn echter voor meerdere leerlingen tegelijk en beginnen zodra het aantal studenten bij elkaar is gesprokkeld.

Rangen en het aantal quests dat er voor voltooid moet zijn:
E > D: 2
D > C: 5
C > B: 10
B > A: 20

De quests die je hebt afgerond dien je per karakter bij te houden in een Quest log, zo blijft het overzichtelijk wie er hoeveel quests gedaan heeft. De administrators bepalen wanneer een quest voltooid is en zullen dat dan in je topic mededelen. Elke quest dient afgerond te zijn voor je hem in je quest log plaatst! Gezien quests meestal wel even duren mag je eens in de 2 weken per karakter één quest claimen zodat leden de tijd nemen om hun oude quests af te ronden.


_________________
You need to let it go
I was in my zone before you came along,
Now I'm thinking maybe you should go ♥️

avatar
Rank :
Founder
(Nick)name :
Pannekoek
IC posts :
0
Characters :
Luna ♀ [SHIFTER]
Leorina ♀ [ELF]
Special Awards :

Profiel bekijken http://dephora-high.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum