WELKOM

Welkom in Dephora, een magisch land hier ver, heel ver vandaan en vol gevaren. Je staat op het punt je in te schrijven op Dephora's bekendste school, Dephora High! Ieder die zijn kinderen hier inschrijft krijgt volledige garantie een getraind krijger terug te krijgen zodra de desbetreffende leerling zich jarenlang bewezen heeft en afgestuurd is. Denk hier echter wel goed over na. Je zult vele gevaren moeten trotseren op de quests die je het leven zouden kunnen kosten.
Toch geïnteresseerd? Waar wacht je nog op!
Updates
00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
Links
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Faceclaims

Map

Teachers

Hall of fame

Staff
Lady Noir
Administrator
Stuur PBProfile
Royalrose
Administrator
Stuur PBProfile
Season
15°C tot 28°C

De zomer is aangebroken in Dephora en de temperaturen schieten omhoog! Wat ben jij van plan in je vrije uren? Je zou lekker naar het strand kunnen gaan, of met je zonnehoed op een rondje door de winkelstraten. Als je maar op let dat je je huiswerk niet vergeet!
Current Champions
???
Female Champion
???
Male Champion
AffiliatesLinkpartners worden met Dephora-High?
Neem contact op met Lady Noir!

Credits
Als basis voor de layout is de skin van The Captain Knows Best gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Lady Noir. Ook het onderwerp, verzonnen door Royalrose en Lady Noir - of spin-offs daarvan dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden op welke manier dan ook.

Felicia Lunatea Chroma Iridium

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Felicia Lunatea Chroma Iridium

Bericht van Lady noir op wo mei 04, 2016 5:34 pmCHARACTER


PLAYED BY: LADY NOIR

INFOAWARDS
GENERAL

NAME: Felicia Lunatea Chroma Iridium
NICKNAME: Luna, Chroma Iridum
AGE: 17
GENDER: F
SPECIES Shapeshifter
SEXUALITY: Bisexual
CLASS: Archer
ROOMMATE(S): /
FACECLAIM IA - vocaloid
EXTRA:

- Draagt altijd een ketting met een paars kristal er aan, meestal onder haar kleding.
- Haar dierlijke gedaante is een leeuw.
- Heeft een persoonlijkheidsstoornis die haar doet wisselen tussen twee persoonlijkheden. Een koude, serieuze persoonlijkheid en een wat verlegenere, vriendelijkere. Dit is te zien aan haar ogen. Wanneer ze in haar koudere persoonlijkheid zit zal haar blauwe oog iets oplichten, andersom met het goudkleurige oog.
- Dit geldt ook voor haar dierlijke vorm.


PERSONALITY

Haar persoonlijkheidsstoornis maakt het moeilijk hoogte te krijgen van haar karakter. Tussen de twee persoonlijkheden is geen ''in between'', het is altijd het een of het ander. In haar blauwe persoonlijkheid is ze vooral calm and collected, serieus en kan soms wat snauwerig uit de hoek komen als je haar bezigheden verstoort. Mocht je echt in nood zitten zou ze je waarschijnlijk wel helpen, maar zolang zij op dat moment denkt dat je jezelf kunt redden zal ze zich ook niet snel met je bemoeien. In deze staat is ze liever op zichzelf.
In haar gouden persoonlijkheid maakt dit een omslag; Luna is dan eens een stuk meer onzeker, waardoor haar gevechtstechniek en concentratie daar onder lijdt. Ondanks dat ze het in deze staat best moeilijk vindt contact te maken, voelt ze zich veiliger wanneer er iemand bij haar is waarmee ze eventueel een gesprek zou kunnen voeren en die haar gerust zou kunnen stellen. Ook zou ze zelf wat sneller op een ander afstappen of een gesprek beginnen.


LOOKS

In haar mensen gedaante is Luna een slank, platina blond meisje met een lichte, roze gloed in haar haar en twee verschillende kleuren ogen. Een gouden, en een blauwe. Haar haar komt tot net iets over haar bil. Ze draagt het meestal los, maar zo af en toe probeert ze er wat leuks in te vlechten.

Als leeuw heeft ze een crèmekleurige vacht met hier en daar wat donkerbruine vlekken, waaronder een grote over de helft van haar kop. Haar ogkleuren blijven hetzelfde en achter haar ene oor draagt ze donkerroze veertjes. De ketting die ze als mens meestal onder haar kleding draagt is nu zichtbaar.HISTORY


DIT KOMT NOG

_________________
You need to let it go
I was in my zone before you came along,
Now I'm thinking maybe you should go ♥️

avatar
Rank :
Founder
(Nick)name :
Pannekoek
IC posts :
0
Characters :
Luna ♀ [SHIFTER]
Leorina ♀ [ELF]
Special Awards :

Profiel bekijken http://dephora-high.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum