WELKOM

Welkom in Dephora, een magisch land hier ver, heel ver vandaan en vol gevaren. Je staat op het punt je in te schrijven op Dephora's bekendste school, Dephora High! Ieder die zijn kinderen hier inschrijft krijgt volledige garantie een getraind krijger terug te krijgen zodra de desbetreffende leerling zich jarenlang bewezen heeft en afgestuurd is. Denk hier echter wel goed over na. Je zult vele gevaren moeten trotseren op de quests die je het leven zouden kunnen kosten.
Toch geïnteresseerd? Waar wacht je nog op!
Updates
00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

00.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
Links
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Faceclaims

Map

Teachers

Hall of fame

Staff
Lady Noir
Administrator
Stuur PBProfile
Royalrose
Administrator
Stuur PBProfile
Season
15°C tot 28°C

De zomer is aangebroken in Dephora en de temperaturen schieten omhoog! Wat ben jij van plan in je vrije uren? Je zou lekker naar het strand kunnen gaan, of met je zonnehoed op een rondje door de winkelstraten. Als je maar op let dat je je huiswerk niet vergeet!
Current Champions
???
Female Champion
???
Male Champion
AffiliatesLinkpartners worden met Dephora-High?
Neem contact op met Lady Noir!

Credits
Als basis voor de layout is de skin van The Captain Knows Best gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Lady Noir. Ook het onderwerp, verzonnen door Royalrose en Lady Noir - of spin-offs daarvan dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden op welke manier dan ook.

Shay Kunai

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Shay Kunai

Bericht van Royalrose op di apr 19, 2016 5:23 pmShay Kunai
E rank


17

AGE

Female

GENDER

Elf

SPECIES

Rogue

CLASS

Algemeen «

Name: Shay Kunai
Age: 17
Gender: Female
Sexuality: Demi
Species: Elf
Class: Rogue
Roommate(s): Adriana
Faceclaim: Riven (League of Legends)

Relaties «

Family - I care about you
- NPC - Father
- NPC - Mother
- NPC - Grandfather
- NPC - Grandmother

Friends - You're okay I guess
- None

Enemies - I do not like you at all
- None

Others - I don't really know you
- None
Uiterlijk «

Shay is vrij lang en slank, zonder erg nadrukkelijke rondingen. Ze heeft spier wit haar dat tot net voorbij haar schouders hangt. Meestal heeft ze het achter haar hoofd vastgebonden omdat ze het in de weg vind zitten. Haar ogen hebben een donker bruine kleur die met weinig licht net zwart lijkt. Gezien ze een elf is heeft ze de typische punt oren. Over het algemeen heeft ze simpele, donkere kleding aan.

Heigth: 1.75m
Weigth: 55kg
Mesurements: 86 - 63 - 90
Armor: Klik
Innerlijk «

Shay is erg gereserveerd en laat dan ook niet zonder er een goede reden voor te hebben haar emoties merken. Ze is over het algemeen erg rustig en handelt niet zonder er eerst over na te hebben gedacht. Ze kan soms wat kil over komen en zal niet zomaar een gesprek met iemand aangaan als ze daar geen reden voor heeft. Daardoor kennen de meesten haar ook niet zo goed wat ze eigenlijk wel fijn vind. Shay is vrij strikt met rituelen en tradities die te maken hebben met haar familie. Door haar verleden is ze redelijk hard en zal niet snel dingen opgeven. Als ze eenmaal een mening over iets heeft gevormd veranderd ze die niet zomaar meer.
Geschiedenis «

Shay komt uit een familie die al generaties lang het zelfde beroep door geeft. De Kunai familie staat dan ook bekend als de familie met die sterke huurmoordenaars voorbrengt. Natuurlijk is dat niet onder iedereen bekend, eerder enkel onder de mensen die zich in de zelfde 'onderwereld' bevinden. Shay heeft liever dat zo min mogelijk mensen haar achtergrond weten gezien ze haar daar snel op zullen aankijken. In de Kunai familie is het erg belangrijk dat je je trainingen met volledige inzet volbrengt. Net zoals haar voorgangers heeft Shay dan ook zware trainingen gehad van jongs af aan. Die kreeg ze echter van haar grootvader in plaats van haar vader. Dat kwam omdat haar vader in een zekere zin had gefaald. Haar vader had het niet voor elkaar gekregen om zijn opleiding te volbrengen in de manier die van hem werd verwacht. Omdat alles niet echt met hem wilde lukken hadden zijn ouders hem naar Dephora High gestuurd in de hoop dat de school nog iets van verbetering zou brengen. De man kwam echter als een archer terug in plaats van als een rogue. Gezien de manier van de Kunai's wat ninja-achtig, sluipmoordenaar was paste het niet in de familie methode. Als archer kon hij nog wel zijn taken als huurmoordenaar uitvoeren maar was hij te soft om opdrachten aan te nemen. Hij trouwde met een knappe jonge vrouw die al helemaal niet geschikt was voor de wereld waar de Kunai familie zich in bevond. Ze kon op zich redelijk vechten maar ze vond het afmaken van monsters al vreselijk. Van het kind dat het tweetal kreeg werd dan ook verwacht dat het totaal niet in de familie zou passen. Daarom werd de training van het kind op een jongere leeftijd door haar grootvader op zich genomen, die een van de beste was van alle Kunai's zo ver. Tot zijn verbazing bleek het kind meer talent te hebben dan verwacht, dat maakte haar trainingen er echter niet lichter op. De grootvader wilde dat het kind beter zou worden dan hij zelf was. Shay's ouders hadden amper nog grip op haar gezien ze zich totaal naar haar grootvaders wensen had gevormd, grotendeels omdat ze het zelf wilde gezien ze de familie geschiedenis kende. Haar vader werd het op een gegeven moment alleen helemaal zat en stuurde haar naar Dephora High in de hoop dat het haar wat zou veranderen. Toen ze daar aan kwam kwam ze er al snel achter dat hoe ze opgegroeid was ook niet helemaal als normaal te beschouwen viel en dat de meesten er afkeer voor hadden. Daarom besloot ze dat niemand het hoefde te weten en begon ze haar best te doen om haar geschiedenis te verbergen voor anderen. Gezien ze nog steeds in de voetstappen van haar grootvader wil treden, desondanks dat ze wil dat niemand daar vanaf weet, doet ze erg haar best op haar trainingen op Dephora High.


(C) LADY NOIR.
_________________
"I am good, I am evil
I am solace, I am chaos
I am human, and that's all I've ever wanted to be"
avatar
Rank :
Administrator
(Nick)name :
Anouk
IC posts :
0
Characters :
Shay Kunai (elf)
Special Awards :

Profiel bekijken http://dephora-high.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Shay Kunai

Bericht van Lady noir op wo mei 04, 2016 6:12 pm

Geaccepteerd!
Welkom op Dephora High!
_________________
You need to let it go
I was in my zone before you came along,
Now I'm thinking maybe you should go ♥️

avatar
Rank :
Founder
(Nick)name :
Pannekoek
IC posts :
0
Characters :
Luna ♀ [SHIFTER]
Leorina ♀ [ELF]
Special Awards :

Profiel bekijken http://dephora-high.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum